Ansatte

Noor Trafikkskole

Våre ansatte

Shahid Khan
Shahid Khan
Trafikklærer
Telefon 413 97 189
E-post noorskole@live.no
Siad Hassan
Siad Hassan
Trafikklærer
Telefon 413 97 189
E-post noorskole@live.no

Om trafikkskolen

De fleste trafikkskoler hjelper mennesker å få førerkort, vi sørger også for at du blir en dyktig sjåfør.

Noor trafikkskole er nemlig en kjøreskole med fokus på kvalitet. Vi har klart å skape en trafikkskole der alt er lagt til rette for en kvalitetssikret kjøreopplæring.

Vår fokus på kvalitet fører ikke bare til at våre elever har en lav strykprosent, men også til at de blir bedre og tryggere sjåfører, nettopp det kan utgjøre den store forskjellen i en farlig trafikksituasjon.

Vi holder til på Hauketo, vår kursaktivitet skal være så fleksibel at uansett når noen kontakter oss så skal det være mulig å settes opp på nærmeste ledig kurs.


Multimediebasert teorikurs
Kvalitetsikret opplæringsplan
Erfarne trafikklærere

Adresse

Kommende aktiviteter

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler her.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Noortrafikkskole Avd S. Khan. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Noortrafikkskole Avd S. Khan kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn